Nejnovější recenze ze sekce Metronomy
Nádherná fialová barvička , kvalitní zpracování , jako dárek k narozeninám udělal obrovskou radost. Hraní na flétnu už půjde lépe.
Výborná mašinka
Parádní věcička
- cena odpovídající kvalitě
- je potřeba jej umístit na zcela vodorovnou plochu, jinak tiká nepravidelně. To ale asi není vada, ale je to způsobeno konstrukčním mechanismem - je to kyvadlo.
- pro mne trochu příliš hlasité tikani a ještě více ruší cinknuti určující délku taktu, to vůbec nepoužívám.
- velká spokojenost, ani jsme nečekali, že bude tak kvalitní (po minulých zkušenostech s jinými produkty) tak velké plus
pěkný dřevěný metronom
Pro mou potřebu naprosto dostačující. Skvělá cena, dobrá kvalita.
Je to značně vylepšený DB-66. Oproti staršímu metronomu je mj. programovatelný, obsahuje kompletní tónovou škálu, možnost změnit zvuky metronomu, přibyla loop funkce, midi komunikace a konektivita k nástrojům i možnost připevnění...
- Dostatek zvuků
- Velká hlasitost
Dlouho jsem zkoušel různé metronomové aplikace na mobil. Ale mít metronom fyzicky mi prostě vyhovuje víc. Korg KDM-3 má pěkná klasický design, který je i přiměřeně ergonomický. Funkcí tak akorát. Dostal jsem ho v akci z 35% slevou, jinak bych se asi rozmýšlel víc.
- Jednoduché ovládání
Byl to bonus za nákup dodán zdarma.
- Hlasitost OK pro domácí použití (možná až moc hlasité pro okolí)
- Levné
- možnost zvonků na doby (druhou, treti, ctvrtou, sestou)
- Za tuto cenu není co vytknout
- Vlastním pouze pár dní, nedokážu komentovat životnost
Mněl jsem obavu zda tento (relativně) levnější mechanický metronom rovnoměrný, protože se stává, že kmit doprava a doleva nejsou stejně dlouhé a pak posloucháte posloupnost kratších a delších dob. Kdybych sa na to chtěl hodně moc soustředit tak tam mírná nesouměrnost asi je, to tam bude asi vždy, ale vskutku zanedbatelná, minimální. Na cvičení doma plně dostačující a v pořádku. Zažil jsem mnohem horší nesouměrné metronomy kde to bylo slyšet pořád a rušilo to, tohle je zcela OK. Za málo peněz hodně muziky. Zvonky zvoní, Hlasitost dostatečná.
- výborně podsvícený display
Byl zakoupen jako levny metronom, svuj ucel splnuje. Pouze generovany ton metronomu by mohl byt menitelny na jiny zvuk.
- v bílé barvě
- plastové provedení, ale odpovídá tomu i cena
Chyběl český návod. Jinak výborný výrobek
- vystup na jack 3.5mm
- moznost nastavit hlasitost
jsem rad ze jsem si ho konecne koupil - spokojenost
- Levný
- Praktický
- Plní svůj účel
Metronom jsem vybral náhodou podle vzhledu a po dvou dnech používání jsem nepřišel na nic záporného.
Metronom pracuje tak,jak má je dost hlasitý a ladička je citlivá. Jsem spokojený.
Zobrazuji 81 - 100 ze 252 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...13 Další »